SVATEBNÍ RADY A TIPY

Kde sehnat svatební tetovačky

Svatební tetovačky jsou hit. Psala jsem tu o nich už někdy v roce 2014 a od té doby se trh zase hodně posunul. Tak jsem tento článek přepsala, abyste tu měli aktuální tipy na tvůrce, kteří jednorázové tetování se svatební tematikou nabízí. Mě tenhle trend děsně baví – částečně nahradí zábavu na svatbě, protože u něj stráví část dne děti i dospělí (věřte mi, že i vaše babička si na předloktí s radostí lípne srdíčko), je to pořád ještě originální a neokoukaná aktivita, která hosty překvapí (na rozdíl od rekvizit do fotokoutku v podobě brýlí a knírů) a tetovačky vypadají dobře na ženských i chlapech.

Tetovačky

Jestli chcete mít na svatbě tetovačky s českými nápisy a romantickými a svatebními motivy, jednoznačně volte Tetovačky. Vytvořila je se svým manželem svatební fotografka Magda Blaha (původně na jejich vlastní svatbu) a je po nic teď opravdu sháňka – sama jsem jeden arch pořídila na svatbu kamarádky. Zatím mají jednoduchou svatební a barevnou folklorní/moravskou verzi s krásným ručním písmem, ale další kolekce budou přibývat. 

Kresky

Pokud netrváte na čistě svatební tematice, mrkněte na Kresky. Mají v nabídce zamilované tetovačky se srdíčky, luční nebo lesní motivy nebo barevné folklorní vzory, které budou pro moravskou nebo slovenskou svatbu naprosto perfektní.

 

Latelier Inspire

Napadlo by vás, že můžete tetovačky použít i místo obligátních vývazků s myrtou? Vyberte si u Latelier Inspire jeden z nabízených motivů, připište datum svatby a svá jména či iniciály a oni vám vytvoří hezké personalizované tetování. 

 

Zdroj: úvodní

Užívejte!
Lucie


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago