Inspirace nikdy není dost, pořád to říkám. Než se ale na stránkách BsB blogu objeví další z vašich českých svateb, vybrala jsem pro vás 7 příkladů ze zahraničí, které mě fakt baví. A protože už je dnes první letní den, všechny se odehrávají venku. Klikněte na jména nad fotografiemi a prohlédněte si všechny fotky z těchto inspirativních svateb!

Lizzy a Mike

Zdroj: Free People

Tahle krásná svatba mi z nějakého důvodu připomíná trampské prostředí. Kytary, ohniště, dřevěná trampská chata a případně i kolem tekoucí řeka s vodáky. Nevěsta v netradičních svatebních šatech s odhalenými zády, jednoduchým účesem a květinovým věnečkem ve vlasech. Uvolněné, v lese, na achání…

Claire a Will

Zdroj: Rock My Wedding

Elegantní svatba v Itálii s fešáckou kapelou, romantickými zákoutími, olivovými háji a vinicemi. Krásná usměvavá nevěsta se závojem ve splývavých sněhobílých šatech, gentlemanský ženich a veselá společnost. Tam by chtěl svatbu snad každý!

Grace a Sam

Zdroj: Nouba

Tahle plážová australská svatba mě dostala na první dobrou. Těhotná nevěsta v šatech s krajkou a jednoduchým účesem i kudrnatý ženich s motýlkem a puntíkovanou košilí jsou krásným sympatickým párem. Nenucená elegance a mořský vánek. Už si rezervujete letenky?

Bianca a Dan

Zdroj: Nouba

Všimli jste si, že za poslední rok se rozrostl počet nevěst, které místo jednodílných svatebních šatů volí sukni do pasu s krátkým topem? Tato nevěsta svůj krajkový top skvěle sladila s květinovým věnečkem a střapatou kyticí, ženich přišel v košili s krátkým rukávem a kšandami. A já padám na kolena, protože tohle je prostě super!

Courtney a Ash


Zdroj: Hello May

Tradiční svatba v moderním hávu mezi vinicemi. Nevěsta v šatech s dlouhým rukávem a s dlooouhatánským závojem, prudce elegantní ženich i jeho mládenci, rudé květy, vinice a obří zahradní šachy. Tohle by vypadalo skvěle i u Znojma, nebo třeba u Mělníka, no ne?

Nina a Jon

Zdroj: Green Wedding Shoes

Tahle ranní svatba patří mezi mé stálice, objevila jsem ji už dávno. Obřad při východu slunce a místo hostiny snídaňový piknik s koblížky a čerstvou kávou? I to je možné, stačí jenom chtít. A přesvědčit svatební hosty, aby vstávali před čtvrtou ráno…

Marta a Julen

Zdroj: Festival Brides

Svatba s ženichem v kraťasech mě hodně pobavila. Je to originální, trochu extravagantní, ale vůbec ne nevkusné. A baví mě to! Proč taky v horkém létě nechat ženicha, aby se škvařil ve smokingu, zatímco nevěsta může lítat s odhalenými rameny? Uznávám, není to pro každého, ale jako inspirace dobré.

Tak co myslíte? Je to dost inspirace? Diskutujte pod článkem nebo na Facebooku.

Užívejte.
Lucie

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago