SVATEBNÍ RADY A TIPY

Tip na svatební dar: kniha My2 (+ soutěž)

Když se mi dostala do rukou minimalistická kniha My2, hned mě napadlo, že vám o ní musím říct a že je to skvělý tip na malý milý svatební dar. A vzápětí jsem pro vás dostala rovnou dva výtisky do soutěže…

Vlastní love story

Ráda do svatebních přání kamarádům píšu větu: Pohádky svatbou většinou končí, ta vaše jí ale teprve začíná. Jako by značka originálních zápisníků Bloque tahle slova vzala a vytvořila z nich knihu My2. Začíná totiž svatbou a končí… šedesátým výročím!
Né, nebojte se, tahle knížka nebude ležet ladem, jako bájné knihy pro miminka. Myslím, že zrovna My2 je ten případ, kdy si tu chvilku jednou za rok každý najde a ještě rád, protože může listovat těmi uplynulými roky. Takže vážně – jestli hledáte malý svatební dar pro přátele, můžu vřele doporučit!

Od bavlněné po diamantovou svatbu

Jak už jsem psala, celý příběh začíná svatbou. Novomanželé (no dobře, nevěsta…) tu mají prostor, aby popsali, jak si svůj velký den užili. Kde a kdy svatba byla, jaký byl dort nebo jaký byl nejlepší dárek. Další kapitolou je svatební cesta a pak už bavlněná svatba, papírová svatba, kožená svatba, květinová, dřevěná… cínová… porcelánová… až diamantová. Zkrátka celkem 60 let. Každé výročí má svou dvoustranu, na které je prostor pro vlepení jedné fotky a stručný popis uplynulého roku a plánů do toho dalšího.

Žádnej kýč, ale na city hraje

Na kýče já jsem pes. Proto mě kniha My2 zaujala – nejsou v ní totiž žádné dětinské malůvky. Jen tlumené barvy, pár milých citátů a ručně vyrobená vazba potažená plátnem. Celá kniha je koncipovaná tak, aby do ní člověk psal opravdu i po letech, čímž mě, věčnou kupovačku všech zápisníků, do kterých si nikdy nic nezapíšu, vážně zaujala. Najít si každý rok o výročí slabou půlhodinku určitě za ty zaznamenané vzpomínky stojí. Pro další generace obzvlášť!

Knížku My2 seženete na eshopu značky Bloque, vybírat můžete ze tří variant. Mrkněte i na jejich další zápisníky nebo i přáníčka. Zaujaly mě i partnerské karty, což vypadá jako celkem sranda hra na upršený večer s vínem. Ty jsou mimochodem součástí limitované bílé varianty knížky My2.

Knížka je k dostání ve třech variantách: bílá limitka s kartami navíc, šedá s hvězdičkami a světle šedá, o kterou soutěžíme

Soutěž o jednu ze dvou knih My2

Tak jsem vás tak hezky nalákala, ale soutěž o knihu My2 probíhá na mém Instagramu a na Facebooku. Soutěží se tam od pondělí 3. do středy 5. srpna 2020, na každé ze sítí o jednu knihu. Účastnit se můžete jak na IG, tak na FB, a když mi tam do zprávy přihodíte tajné heslo NEKONEČNĚSPOLU, hodím vás do slosování ještě jednou. Dlouho jsem soutěž nedělala, tak ať je to trochu napínavý.

Užívejte!
Lucie


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

2 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

7 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

8 měsíců ago