Hanka patří mezi věrné čtenářky blogu Budeme se brát, takže lajkovala příspěvky na BsB Facebooku a hlavně soutěžila ve Velké adventní soutěži. Tak jsem si jí všimla, klikla na její profil a hned mě bouchla do očí Hančina profilovka a úvodní fotka. Ta tvář je mi povědomá! Ty fotky znám! O tohle dokonalé zásnubní focení se totiž postarala skvělá fotografka Barbora Bistiaková, se kterou jsem si povídala na letošním Svatebním cirkusu. Tak jsem Hanku oslovila, ta nadšeně souhlasila a poslala mi přesně 45 fotek z celkových 168. Méně prý vybrat prostě nemohla a už tak to byl problém. Nevadí, tím lépe pro nás! Tak pojďme společně achat a ochat u těch krásných záběrů a krásného příběhu jedné mladé lásky. 

Hanka: Náš společný příběh se začal psát už skoro před pěti lety, a to doslova psát: větou „Ahoj Hanko z Tachova „. Náš úplně prvotní kontakt totiž proběhl přes internet. Zanedlouho potom proběhla i schůzka, byli jsme s partou kamarádů na Orlíku na chatě a Ondra se k nám připojil. Ten zvláštní pocit, který jsme oba dva měli, když jsme se vraceli každý do svých domovů, se nedá přirovnat ani k motýlům v břiše. Tak nějak to bylo celé povýšené na jinou úroveň, oba jsme do poslední buňky v těle cítili, že i když bydlíme kus cesty od sebe, nebudeme schopní se toho pocitu zbavit ani na jednu jedinou vteřinu. Naopak, čím déle jsme se neviděli, tím více se ten pocit lásky prohluboval, věděli jsme, že osud nás prostě jednou navede na tu správnou cestu, která nám umožní žít a být spolu pořád. A to se taky stalo (konečně!). Skoro dva roky žijeme v mojí rodné vísce nedaleko Tachova a tady se také bude v létě odehrávat celá naše svatba.

Hanka: Naše svatební šílenství bylo odstartováno pátkem třináctého v květnu minulého roku. Byli jsme na dovolené ve Spojených státech, projížděli jsme ten den kalifornskou Highway 1, na které to nejde jinak než každou chvilku zastavovat, protože to pobřeží je dechberoucí. Jednou naší zastávkou bylo místo, u kterého jsme se rozhodli, že se projdeme, co nejblíže oceánu to půjde. Zastavili jsme se na rozkvetlém místečku poblíž skal, zírali jsme mlčky na oceán, poté jsme se otočili směrem k sobě… A co se dělo potom vám asi nemusím vysvětlovat…
Od té doby se svatební přípravy rozjely v plném proudu. Usilovně se snažíme, aby ten NÁŠ den byl něčím výjimečným a neobyčejným nejen pro nás, ale i pro všechny naše hosty. Přípravy probíhají pozvolna, ale s důrazem na důležité věci. Jednou z těch nejdůležitějších věcí, kterou máme zařízenou už cca od září, je naše báječná fotografka Barča.

Hanka: Božská Bára, takovou přezdívku si vysloužila po našem zásnubním focení, které proběhlo na konci září u Ještědu, kam čas od času jezdíme na chatu. Nejdříve jsme byli domluvení na západ slunce, ale vzhledem k předpovědi počasí jsme spontánně večer před focením posunuli čas začátku na šestou hodinu ranní, kdy jsme Báru vyzvedli a vyrazili směr Ještěd. Focení probíhalo naprosto plynule a uvolněně a to byla hlavně zásluha naší skvělé fotografky. Měli jsme před focením trošku strach, jestli se budeme umět uvolnit a tak nějak otevřít, protože to bylo naše první focení v životě. A jediné co můžu za sebe i za Ondru říct je to, že jsme si nemohli vybrat lépe. Z fotek jsme byli naprosto unešení, mají nádherný a specifický „rukopis“ a atmosféru, a byli jsme také překvapení z jejich počtu. Z našich prvních emailů s Bárou si pamatuji informaci, že focení trvá cca 1-2 hodiny a výsledkem je 30+ fotek. Naše skóre? 168 fotek z více než tříhodinové session strávené s bezvadným pohodovým člověkem!
Jsme nesmírně vděční, že jsme si mohli vybrat zrovna Barču jako nedílnou a nepostradatelnou součást našeho dne. Nemůžeme se dočkat!

Užívejte!
Lucie

Foto: Barbora Bistiak Photography


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago