VŠECHNY ČLÁNKY

Vánoční tipy 2021: Originální foto dárky

Představili jste si pod tímto nadpisem hned foto hrnek a puzzle, že jo? Tak nebojte, tohle vám vážně doporučovat nebudu. Myslím si ale, že hezká fotka vaše blízké vždycky potěší.

Třeba my jsme s mými bratry před dvěma lety zorganizovali super tajné focení. Zrovna to vyšlo, že začátkem prosince už byl tady u nás na Bedřichově sníh, takže jsme pořídili skvělou zasněženou zimní fotku. Já jsem z ní pak nechala vyrobit tři malé fotoobrazy – jeden pro rodiče a dva pro babičky. A jakou měli radost, že nemusí mít na výstavce naše fotky z první třídy! 

Fotokalendář, Kvalitní fotky

Fotokalendář

Tak ten jsem letos pořídila poprvé. Je to docela oblíbený dárek pro prarodiče – kalendář plný fotek vnoučat. Jenže já děti nemám a nemyslím si, že by babičky nebo moji rodiče byli zvědaví na naše selfíčka a ani svatební fotky mi do kalendáře nepřišly vhodné… Přesto jsem nechala fotokalendář u Kvalitních fotek vyrobit – s mými celoročními záběry přírody. A moc se mi výsledek líbí! Šla jsem cestou minimalismu, jen fotka a jednoduché číselné kalendárium, kde je dost prostoru pro krátké záznamy. Plánovací kalendář do kuchyně jak malovanej! 

Kvalitní fotky mají jednoduchý online konfigurátor, kde si kalendář v několika rozměrech sami přizpůsobíte, jak se vám líbí – rozložení fotek, písmo… dokonce můžete do kalendáře vložit i vlastní události, což mi přijde úplně geniální. TIP: V kalendáři můžete rodině nenápadně oznámit třeba datum svatby nebo termín porodu…

Na fotokalendáře platí až do 8. prosince 30% sleva s kódem FOTOKALENDAR30. Uplatníte tady: ​​https://www.kvalitnifotky.cz/fotokalendare/

Foto na dřevěné desce, Kvalitní fotky

Foto na dřevěné desce

Babička si přála nějakou naši svatební fotku jako malý fotoobraz. Vybrala jsem moji oblíbenou černobílou a zvolila u Kvalitních fotek foto na dřevěné desce. Je to zase něco trochu jiného než klasický fotoobraz na plátně a na rozdíl od něj může být i v menším formátu (od 10×15 cm). Dá se postavit na skříňku i pověsit na zeď, je robustní a vypadá vážně moc hezky a odolně. Babi bude mít radost.

Do 5. prosince můžete uplatnit s kódem DREVO20 20% slevu na foto na dřevěné desce: https://www.kvalitnifotky.cz/foto-na-desku/

Máte-li radši klasické fotoobrazy na plátně, můžete do 21. listopadu uplatnit kód OBRAZ20 na 20% slevu: https://www.kvalitnifotky.cz/fotoobrazy/

Foto leporelo s dřevěnými deskami, Kvalitní fotky

Leporelo s fotkami

Pro druhou babičku jsem vytvořila leporelo, také od Kvalitních fotek. Má dřevěné desky, díky kterým může leporelo fungovat jako originální fotoalbum (dodává se včetně gumičky, kterou album zajistíte), ale i jako netradiční výstavka. Desky pohodlně udrží fotky na místě. Objednala jsem leporelo s našimi svatebními fotkami jako vánoční dárek pro babičku, která na svatbě nemohla být, a myslím, že ji potěší.
Zároveň jsem si tak vyzkoušela, že je to vážně skvělý produkt, který budu potřebovat i pro sebe. Na desky si můžete nechat vygravírovat jakýkoliv nápis nebo co vás napadne, takže může fungovat i jako každoroční dárek s malým výběrem fotek z uplynulého roku. Pro rodiče, pro partnera nebo jen tak pro nás, zachycení malých okamžiků, které jinak dáváme jenom na instagram. 

Na foto leporela můžete do 12. prosince uplatnit kód LEPORELO20 na 20% slevu: https://www.kvalitnifotky.cz/leporela/

Ručně vyráběná fotoalba, piiir

Fotoalbum

No dobře, darovat někomu fotoalbum, ať už prázdné nebo plné fotek, vás už určitě někdy napadlo. Já mám pro vás ale tip na konkrétní značku, která mě uchvátila. Studio piiir vyrábí vážně krásná, minimalistická a hlavně kvalitně zpracovaná alba s pevnými stránkami, ve kterých bude radost listovat. Jako dárky jsem tu pořídila dvě alba minimal střední velikosti, která obdarovaní dostanou plná. 

Na fotoalba značky piiir můžete do konce roku 2021 uplatnit kód budemesebrat10 na 10% slevu: https://piiir.cz/collections/alba


Článek vznikl ve spolupráci se značkami Kvalitní fotky a piiir.

Užívejte!
Lucie


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago