SKUTEČNÉ SVATBY

Svatba na zahradě: Hanka a Ondra

Mladý pár Hanku a Ondru už ze stránek BsB znáte. Pamatujete na jejich zásnubní fotografie, které stejně jako jejich svatbu fotila Barbora Bistiak? Dnes už jsou manželé. Jejich svatba na zahradě domu nevěstiných rodičů se nesla v podobném duchu: čistá, veselá, něžná. Jiná, než je standard. Osobní. Nádherná. S tradicemi a trochu vintage. 
Užijte si následující nádherné fotky z úžasné svatby pravidelné čtenářky BsB. Vybrala jich z toho množství 223, míň prý nešlo. Nedivím se. Tak je tu máte všechny! A abyste načerpali dojmy opravdu se vším všudy, vybrala pro vás Hanka dvě své oblíbené písničky. Pusťte si je k tomu a inspirujte se!

Drew Holcomb - I Like To Be With Me When Im With You
Iwan Rheon - You Are in Me

Slovy nevěsty: Utvořili jsme si náš den tak, aby nás vystihoval a aby se dotknul každého, kdo byl její součástí. Nelitujeme jediné utracené koruny, jediné vteřiny, kterou jsme strávili vymýšlením nebo přípravami. Zimní večery strávené čerpáním inspirace z internetu a ražením srdíček na házení místo rýže, hodiny v autě na cestách kvůli zařizování, víkendy plné práce na zahradě, stavění podlahy do stanu a její následné rozebírání, pečení a zdobení cukroví, samosběr květin v Loukykvět, jejich vázání, výzdoba stanů a zahrady v posledních dnech, hodinách, minutách… Klidně bychom si to celé zopakovali znovu! Byly to starosti, ale krásné, prostě za těch pár rozdrážděných nervů rozhodně stály!
Pro nás oba byla svatba velice dojemná, plná upřímných citů, osobní, zkrátka ušitá na tělo. Věříme, že zasáhla srdíčka i naší rodině a hostům, protože hýřila úsměvy i slzami dojetí a měla velmi uvolněnou atmosféru. Jsme moc vděční všem hostům a našemu foto/video týmu za to, že udělali náš den jednoduše nezapomenutelný. A v neposlední řadě jeden obrovský DÍK patří naší rodině, která měla na přípravách nesmírný podíl. Bez našich nejbližších bychom vysněnou svatbu asi nikdy nedali dohromady.

 

Foto: Barbora BistiakováVideo: Vasil Kostin & Andre KostinŠaty: Maggie Sottero, model Melanie, salon Maggie / Šaty na převlečení: EverPretty / Náušnice: PandoraVlasy a make-up: Natálie JáchimováŽenichův oblek a košile: T. M. Lewin/ Ženichovy boty: Barker / Ponožky: Happy Socks / Motýlek: BeWooden / Prstýnky: Věra Nováková Jewellery / Držák na prstýnky: Design FLORARIUMsDort a minidorty: Klára Štychová / Kytice a květinová výzdoba: Loukykvět / Catering: Hostinec U SoudkuSvatební tiskoviny: MADE Atelier / Fotokoutek: Retrobox / Instax Mini: PolaroidLoveŽidle: NFCP rental equipment / Místo obřadu a hostiny: v nevěstině rodné vsi, doma na zahradě / Kapela: Hrajeto

Počet hostů: 50
Rozpočet: 250 000 Kč

Užívejte!
Lucie


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago