SKUTEČNÉ SVATBY

Tajná svatba v lese: Denisa a Honza

Myslím, že během svatebních příprav nejedny snoubence napadne, že by nejraději udělali tajnou svatbu. Jen ve dvou. (Můžete si o tom přečíst tenhle můj starší článek). Málokdo tuhle myšlenku ale dotáhne do konce. Denisa a Honza ano. Přáli si mít intimní svatbu v lese, na které by šlo čistě jen o ně dva a o to, že se milují. Na pomoc oslovili Lenku Šviderskou, tělo a duši Láskočasu. Vzhledem k tomu, že se měla stát kromě organizátorky také svědkyní (aby to byla opravdu úplně tajná svatba), bylo pro ni důležité, aby se se snoubenci předem sešla osobně a ujistila se, že si sednou i po lidské stránce. Přijeli za ní z Prahy do Ostravy a klaplo to. Lenka oslovila ověřeného duchovního oddávajícího, který dělá nádherné obřady, a našla malou chaloupku v Beskydech nedaleko pralesu Razula, kde se celá svatba odehrála. Zařídila pro ně vše od matriky přes taxi až po jídlo, které sice vařili v bistru, ale Lenka ho zajistila, ohřála a servírovala. Tomu se říká dokonalá svatba na klíč. Naprosto perfektní, bez stresu a starostí. 

Slovy nevěsty

Díky tomu, že oba pocházíme ze stejného města, jsme se poznali už na základní škole. Dlouhou dobu jsme byli kamarádi, pak přátelé, kteří se vídají každý den a nakonec pár. Honza prý vždycky věděl, že si mě chce vzít, já ale nikdy nebyla tou holkou, která má už odmalička vysněný svůj svatební den. Nijak zvlášť jsme se o svatbě nebavili a doteď nechápu, že ho můj postoj neodradil mě vůbec o tu ruku požádat…
O to víc to pro mě bylo nečekané, když to přišlo. Připravil zážitkový víkend plný indicií, kam se podíváme a co nás čeká. První indicie mě čekala už v práci. Když jsem hádanku ukazovala holkám, říkaly mi: „Ten tě chce určitě požádat o ruku!“ Já ale byla skálopevně přesvědčená, že ani náhodou. Samotná žádost o ruku proběhla večer v našem oblíbeném parku. Sedím, něco mu vyprávím a on najednou klečí a já jsem v šoku. Přes slzy štěstí a dojetí jsem na prstýnek ani neviděla. 
Oba jsme věděli, že nechceme klasickou svatbu, ale netušili jsme, jak to udělat. Rozhodli jsme se totiž pro svatbu jen ve dvou. Hledala jsem inspiraci, jak se dá taková svatba ve dvou vymyslet, ale nic mě neuchvátilo. Zachránilo mě to, že jsem dostala kontakt na úžasnou Lenku z Láskočasu, se kterou jsme si začaly psát a až do svatby nepřestaly. Poslala jsem jí fotky z Pinterestu a pak jí nechala víceméně volnou ruku. Bez ní by náš den tak nádherný nebyl. Veškerá výzdoba, květiny, místo obřadu, program – vše bylo v její režii a bylo to prostě dokonalé. My jsme si tak mohli užít celý ten den a vnímat ho plnými doušky.

                                       

Foto: Radek Šviderský / Koordinace, koncept, design, květiny a servis: Láskočas / Šaty: Asos / Make-up a vlasy: Lucie Stwiertnia / Prsten nevěsta: 27JEWELRY / Prsten ženich: Brilas / Florária: Design FLORARIUMs / Catering: Bistro Boule za ušima / Cupcakes: Sladké království by Trisha / Donuts: Just Donut / Hudba: Ondra Svačina

Místo: U Pařízků, Velké Karlovice, Beskydy
Počet hostů: 2 (fotograf a koordinátorka)
Rozpočet: 60 000 Kč

Užívejte! 
Lucie

UložitUložit

UložitUložitUložitUložit

UložitUložit

UložitUložit

UložitUložit

UložitUložit

UložitUložit


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago