VŠECHNY ČLÁNKY

SOUTĚŽ – VYHRÁVÁ KAŽDÝ

OD 31. ČERVENCE DO 14. SRPNA 2015

Téhle soutěže jsem se nemohla dočkat!
Já ráda rozdávám a vím jistojistě, že vy rádi soutěžíte. Samozřejmě, ještě raději vyhráváte.
Tentokrát získají skvělé ceny tři z vás. Šanci mají ale všichni – neexistuje žádná špatná odpověď, po splnění dvou povinných úkolů jste hned dvakrát ve slosování a žádná z cen není hlavní. Vše záleží na osudu (nebo náhodě, jak chcete).

Věřím, že výhry vás skutečně nadchnou. A pokud nevyhrajete, nezoufejte – určitě nějaká soutěž zase bude.

Jste zvědaví, co jsem si pro vás přichystala? Nebudu napínat, tady to je.

PŘÍRODNÍ BIO KOSMETIKA OD HAVLÍKA V HODNOTĚ VÍCE NEŽ 800 KORUN
Jako první vám představím svou oblíbenou kosmetickou značku, z jejíchž výrobků jsem vybrala ty, které sama používám a nemůžu si je vynachválit. V poslední době se (konečně) hodně mluví o škodlivosti chemických látek, které se nachází i v takových produktech, kde byste je nečekali – třeba v dětských vlhčených ubrouscích, intimních gelech nebo opalovacích krémech pro citlivou pokožku. Lidská pokožka pak tyto látky vstřebává až z 60 % do krve! Ať je tomu skutečně tak, nebo ne, příroda nikomu nemůže ublížit tolik, jako všemožné chemikálie z ropy. Proto jsem vsadila na českou kosmetiku z Havlíkovy přírodní apotéky, která si na přírodě dost zakládá.
Nebudu vám její produkty vychvalovat, ať to nevypadá jako reklama, ale já z koupelny všechno ostatní (rádoby přírodní) vyházela. Její účinky si otestujte sami a uvidíte.


V balíčku od této značky v hodně více než 800 korun najdete skvělou 3minutovou ranní masku s vůní rozmarýnu a levandule, všestrannou mast Havlíkův přírodní zázrak s 96 % složek v biokvalitě, 100% marocký arganový olej, jemný šampon s výtažky ze 13 bylinek a růžové mýdlo s vůní zeleného čaje. Myslím, že si tu relaxaci užijete. Rozmazlovat se musíme všichni!

50% SLEVA NA SVATEBNÍ OZNÁMENÍ TRUMADE
Dlouho jsem marně na našem trhu hledala tak krásná svatební oznámení, která vídám na zahraničních svatebních webech. Nakonec se mi poštěstilo a na Fleru jsem objevila značku Trumade. Tady si musí vybrat snad všichni snoubenci to jedno dokonalé. Květy, listy, ornamenty nebo třeba tattoo vzor, na své si tu přijdou romantici, klasici, rebelové i bohémové. A ke všemu za krásné ceny uváděné už včetně tisku na kvalitní papír. A navymýšlet si tady můžete snad cokoliv.
Tvůrkyni značky jsem oslovila, ona nadšeně souhlasila se spoluprací a výsledkem je prozatím krásná 50% sleva na její krásné sady oznámení. To je slušné, co myslíte?

PLAKÁT TRUMADE
Popravdě, oznámení není to jediné, co Trumade dělá. V nabídce tu najdete také skvělé originální grafiky, často personalizované, takže je pak každý kousek skutečně jedinečný. Cena je zase včetně tisku (a případně si můžete vymyslet i jiný rozměr), ale vy máte šanci získat jeden dle vlastního výběru zcela zdarma. Tak už pomalu hledejte místo, kam si ho vyvěsíte!

BONUS – 10% SLEVA NA ŠPERKY MANNAS PRO VŠECHNY A 100KČ VOUCHER PRO VÍTĚZE

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. povinný úkol 
5 b Napište mi na email lucie@budemesebrat.com, nebo do zpráv na Facebooku, jaký máte se svým partnerem nejhezčí letní zážitek. Ten, na který vzpomínáte ze všech nejraději. Může být romantický, vtipný nebo klidně i dojemný – je přeci váš!

2. úkol povinně volitelný 
Z následujícího si můžete vybrat jen jeden, ale i oba dva.
3 b Sledujte blog Budeme se brát na Facebooku
3 b Odebírejte newsletter BsB

3. úkoly zcela dobrovolné
2 b Sdílejte soutěž na svém Facebooku
1 b Sledujte BsB na Pinterestu
1 b Sledujte BsB na Twitteru
1 b Sledujte BsB na Instagramu

Z předchozího je jistě všem jasné, že každý může získat minimálně 8 bodů, maximálně pak 16. Za každé čtyři body bude vaše jméno jedenkrát v osudí. Můžete mít tedy až čtyřnásobnou šanci na výhru!

Do textu vaší zprávy prosím nezapomeňte uvést jméno či přezdívku (přezdívky), pod kterými vystupujete na sociálních sítích, a emailovou adresu, na kterou vás v případě výhry můžu kontaktovat.

Pořadí jednotlivých cen není určeno, o každou se bude losovat zvlášť, a to klasickou metodou – hromada papírků v klobouku (no dobře, možná spíš v nějaké míse). Tři ceny = tři výherci.

Soutěžit můžete od pátku 31. července do půlnoci 14. srpna 2015. Výherci budou oznámeni a kontaktováni v neděli 16. srpna.

Z vašich nejzajímavějších letních zážitků sestavím článek (autoři zůstanou v anonymitě), který zveřejním spolu s výherci. Pokud si vyloženě nepřejete váš zážitek publikovat, připište to prosím do zprávy.

Nějaké dotazy? Ne? Tak hrajem!

Užívejte krásný letní víkend!
Lucie


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago