SOUTĚŽ – VYHRÁVÁ KAŽDÝ

OD 31. ČERVENCE DO 14. SRPNA 2015

Téhle soutěže jsem se nemohla dočkat!
Já ráda rozdávám a vím jistojistě, že vy rádi soutěžíte. Samozřejmě, ještě raději vyhráváte.
Tentokrát získají skvělé ceny tři z vás. Šanci mají ale všichni – neexistuje žádná špatná odpověď, po splnění dvou povinných úkolů jste hned dvakrát ve slosování a žádná z cen není hlavní. Vše záleží na osudu (nebo náhodě, jak chcete).

Věřím, že výhry vás skutečně nadchnou. A pokud nevyhrajete, nezoufejte – určitě nějaká soutěž zase bude.

Jste zvědaví, co jsem si pro vás přichystala? Nebudu napínat, tady to je.

PŘÍRODNÍ BIO KOSMETIKA OD HAVLÍKA V HODNOTĚ VÍCE NEŽ 800 KORUN
Jako první vám představím svou oblíbenou kosmetickou značku, z jejíchž výrobků jsem vybrala ty, které sama používám a nemůžu si je vynachválit. V poslední době se (konečně) hodně mluví o škodlivosti chemických látek, které se nachází i v takových produktech, kde byste je nečekali – třeba v dětských vlhčených ubrouscích, intimních gelech nebo opalovacích krémech pro citlivou pokožku. Lidská pokožka pak tyto látky vstřebává až z 60 % do krve! Ať je tomu skutečně tak, nebo ne, příroda nikomu nemůže ublížit tolik, jako všemožné chemikálie z ropy. Proto jsem vsadila na českou kosmetiku z Havlíkovy přírodní apotéky, která si na přírodě dost zakládá.
Nebudu vám její produkty vychvalovat, ať to nevypadá jako reklama, ale já z koupelny všechno ostatní (rádoby přírodní) vyházela. Její účinky si otestujte sami a uvidíte.

HPA
V balíčku od této značky v hodně více než 800 korun najdete skvělou 3minutovou ranní masku s vůní rozmarýnu a levandule, všestrannou mast Havlíkův přírodní zázrak s 96 % složek v biokvalitě, 100% marocký arganový olej, jemný šampon s výtažky ze 13 bylinek a růžové mýdlo s vůní zeleného čaje. Myslím, že si tu relaxaci užijete. Rozmazlovat se musíme všichni!

50% SLEVA NA SVATEBNÍ OZNÁMENÍ TRUMADE
Dlouho jsem marně na našem trhu hledala tak krásná svatební oznámení, která vídám na zahraničních svatebních webech. Nakonec se mi poštěstilo a na Fleru jsem objevila značku Trumade. Tady si musí vybrat snad všichni snoubenci to jedno dokonalé. Květy, listy, ornamenty nebo třeba tattoo vzor, na své si tu přijdou romantici, klasici, rebelové i bohémové. A ke všemu za krásné ceny uváděné už včetně tisku na kvalitní papír. A navymýšlet si tady můžete snad cokoliv.
Tvůrkyni značky jsem oslovila, ona nadšeně souhlasila se spoluprací a výsledkem je prozatím krásná 50% sleva na její krásné sady oznámení. To je slušné, co myslíte?

oznámení

PLAKÁT TRUMADE
Popravdě, oznámení není to jediné, co Trumade dělá. V nabídce tu najdete také skvělé originální grafiky, často personalizované, takže je pak každý kousek skutečně jedinečný. Cena je zase včetně tisku (a případně si můžete vymyslet i jiný rozměr), ale vy máte šanci získat jeden dle vlastního výběru zcela zdarma. Tak už pomalu hledejte místo, kam si ho vyvěsíte!

plakáty

BONUS – 10% SLEVA NA ŠPERKY MANNAS PRO VŠECHNY A 100KČ VOUCHER PRO VÍTĚZE

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. povinný úkol 
5 b Napište mi na email lucie@budemesebrat.com, nebo do zpráv na Facebooku, jaký máte se svým partnerem nejhezčí letní zážitek. Ten, na který vzpomínáte ze všech nejraději. Může být romantický, vtipný nebo klidně i dojemný – je přeci váš!

2. úkol povinně volitelný 
Z následujícího si můžete vybrat jen jeden, ale i oba dva.
3 b Sledujte blog Budeme se brát na Facebooku
3 b Odebírejte newsletter BsB

3. úkoly zcela dobrovolné
2 b Sdílejte soutěž na svém Facebooku
1 b Sledujte BsB na Pinterestu
1 b Sledujte BsB na Twitteru
1 b Sledujte BsB na Instagramu

Z předchozího je jistě všem jasné, že každý může získat minimálně 8 bodů, maximálně pak 16. Za každé čtyři body bude vaše jméno jedenkrát v osudí. Můžete mít tedy až čtyřnásobnou šanci na výhru!

Do textu vaší zprávy prosím nezapomeňte uvést jméno či přezdívku (přezdívky), pod kterými vystupujete na sociálních sítích, a emailovou adresu, na kterou vás v případě výhry můžu kontaktovat.

Pořadí jednotlivých cen není určeno, o každou se bude losovat zvlášť, a to klasickou metodou – hromada papírků v klobouku (no dobře, možná spíš v nějaké míse). Tři ceny = tři výherci.

Soutěžit můžete od pátku 31. července do půlnoci 14. srpna 2015. Výherci budou oznámeni a kontaktováni v neděli 16. srpna.

Z vašich nejzajímavějších letních zážitků sestavím článek (autoři zůstanou v anonymitě), který zveřejním spolu s výherci. Pokud si vyloženě nepřejete váš zážitek publikovat, připište to prosím do zprávy.

Nějaké dotazy? Ne? Tak hrajem!

Užívejte krásný letní víkend!
Lucie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *