Figurky na svatební dorty

Svatební dort. To je prekérka, co?
Šlehačkový, piškotový, nepečený, marcipánový, ovocný, čokoládový, „nahý“ nebo slaný sýrový? Nízký nebo dvou či třípatrový?
No ale to hlavní – co navrch? Klasické figurky nevěsty a ženicha? Čerstvé květy? Vlaječky? Zvířátka? Iniciály, jména, nápisy? Upřímně, to rozhodování vám nezávidím. Já s tím jednou budu mít setsakramentský problém.
To jsou dilemata, to jsou dilemata… ale vlastně příjemná. Navíc dnes už nemusíte vybírat mezi ohyzdnými voskovými figurkami, které se vám v  letním horku zaručeně roztečou, a stejně ošklivými rudými marcipánovými růžičkami se zelenými lístečky. Dokonce ani nemusíte vzít zavděk figurkami, které vám nabízejí běžné cukrárny a svatební salony. Jejich rádobyvtipné šovinistické figurky, které znázorňují nevěstu tahající ženicha za nohu, to opravdu nemáte zapotřebí.Navíc v době internetu, kdy seženete už v podstatě cokoliv. Figurky na svatební dorty už dneska totiž nejsou jenom figurkami – jejich úlohu splní vlastně jakákoliv drobná dekorace, kterou si vymyslíte. Klidně i lapače snů…
Inspirujte se.
caketoppers
Zdroje obrázků: BsB Pinterest

Užívejte!
Lucie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *