Romantická svatba Zuzky a Sebiho vás vezme za srdce, především pokud už od mala sníte o tom, že se budete jako princezna vdávat v nádherných šatech na nádherném, honosném místě a po boku vám bude stát ten nejlepší muž, jakého jste za svůj život potkala. Tyto sny se splnily krásné nevěstě Zuzce, která svého vyvoleného poznala v sauně. Prý se tam potkávali už půl roku, ale budoucí ženich dlouho sbíral odvahu ji oslovit. No není to jako z moderní pohádky?

Bylo nebylo…
„Jak probíhala žádost o ruku? V restauraci, kde jsme byli jen sami dva, začal Sebi z kabátu lovit spoustu papírů a novin a z toho vytáhl malou černou krabičku. Strašně rychle si klekl, ještě rychleji se mě zeptal jestli si ho vezmu a vytasil na mě diamantový prsten od Tiffanyho, o kterém sní snad každá dívka. Stejně rychle si zase sedl na svoji židli, že ani nepotřehl, jak říkám ano. Byl moc roztomilý…,“ směje se dnes Zuzka. „Strašně moc na mě tlačil, že musíme jet na večeři už ten den a ne až na Valentýna. Prsten totiž ten den koupil a nemohl to vydržet. Navíc to bylo 2 týdny předtím, než se nám narodila dcera Sofinka, takže mi prsten ani nebyl, jelikož jsem byla celá těhotná a oteklá!“

Nevěsta Zuzka svatební oznámení, které by bylo přesně podle jejích představ, sháněla poměrně dlouho. Marně. Tak na nic nečekala, udělala si kurz práce s grafickým programem, po večerech se pilně učila a svatební oznámení a další tiskoviny si vytvořila sama. A protože ji práce s grafikou začala opravdu bavit, dokonce si poté založila značku ZuzaDesign. Jestli se vám tedy její tvorba líbí, napište jí – ráda vytvoří svatební oznámení nebo jakoukoliv jinou grafiku na přání i pro vás.

Foto: Lucie Sasínková / Video: Stanislav Ferenčík / Šaty: Kabelková & Oplocká / Náušnice: / Vlasy a make-up: Adéla Navrátilová / Boty nevěsty: Kurt Geiger / Ženichův oblek: Peek&Cloppenburg / Boty ženicha: Bugatti / Dort: Future Sailors / Snubní prsteny: Petr Novotný / Svatební oznámení: Zuza Design (nevěsta sama) / Svatební směrovka: nevěsta s tatínkem / Oddávající: farář Martin Kopecký / DJ: Miloš Kotas / Místo obřadu: zámecká kaple Valtice / Místo hostiny, oslavy a ubytování: Penzion Mušlov
Počet hostů: 50
Rozpočet: 250 000 Kč

A nakonec ještě jejich svatební video:

Užívejte!
Lucie

 


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago