VŠECHNY ČLÁNKY

Svatební šaty světových návrhářů

Jak známo, svět módy žije v budoucnosti, takže světlo světa už dávno spatřily také kolekce svatebních šatů na podzim 2015. Že se k vám ještě nedostaly ani ty jarní? Tak právě s tím vám pomůžu.
Vybrala jsem z kolekcí nejslavnějších designérů, kteří navrhují svatební šaty, ty nejlepší kousky, které jsem si já osobně zamilovala na první pohled a dosud jsem nad nimi nepřestala áchat a óchat. Třeba se můj výběr shodne s vaším vkusem a víc už nebudete chtít vidět, ale upřímně o tom pochybuju a právě proto se po kliknutí na jméno návrháře dostanete na jeho kompletní svatební kolekci pro jaro 2015.
Radím vám dobře, uvařte si šálek dobré kávy nebo čaje a nezapomeňte na něco k zakousnutí, protože u prohlížení těchto stránek strávíte hromadu času a ani si toho nevšimnete…

OSCAR DE LA RENTA
Upřímně, jeho Bridal 2015 Collection mě zas tak moc nenadchla, zato z té podzimní bych si vybrala kousků hned několik. Přesto jsem pro vás jedny naprosto jednoduché vybrala, líbí?

CAROLINA HERRERA
Tady už byl výběr složitější, tolik nádherných svatebních šatů! Carolina jako žena moc dobře rozumí nevěstám a ví, jak jim vyrazit dech. U mě se jí to podařilo těmito dokonalými krajkovými šaty s dlouhým rukávem. V těch se chci vdávat!

VERA WANG
Vdávat se v šatech od Very Wangové, to je sen mnoha žen. V jarní kolekci pro tento rok Vera lehce vypustila své typické obří nadýchané sukně a předvedla poněkud jednodušší siluety a lehoučké látky. Já se nemohla rozhodnout, ale volba nakonec padla na tyto šaty bez ramínek. Nádhera.

BADGLEY MISCHKA
Kolekce této dvojice návrhářů se ve své jarní kolekci zaměřila na jednodušší předek šatů a výrazná záda. Je to logické, vždyť po většinu obřadu hosté koukají nevěstě na záda, tak proč je odbývat? Navíc celé kolekci vévodily blyštivé kamínky, prostě glamour styl jak má být.

MARCHESA
Velice oblíbená značka svatebních šatů přišla s jarní kolekcí jako stvořenou pro princezny. A jako princezna si v nich každá nevěsta také určitě bude připadat. Šaty jsou to všechny nádherné, plné krásných siluet a krajek.

PRONOVIAS
A nakonec značka, která se zabývá sériovou výrobou a její svatební šaty tak seženete s trochou námahy i v českých svatebních salonech. Z jejich kolekce pro rok 2015 není snadné vybrat ty nej, ale rozhodla jsem se pro tyto – z těch jako by na mě dýchalo Řecko.

Jaké šaty z jarních kolekcí světových návrhářů svatebních šatů se líbí nejvíce vám? Pojďte diskutovat na facebook.

Hezký večer.
Lucie

 

 


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

7 měsíců ago