SVATEBNÍ INSPIRACE

Inspirace: Originální boho svatba ve skleníku

Mám štěstí, že se ke mně dostávají opravdu originální a zajímavé projekty. Tento boho editorial mi k publikaci nabídla fotografka Nikola Tvrdá a já samozřejmě nadšeně souhlasila. Svatební inspirace, obzvlášť takovéhle nekonvenční, není nikdy dost. Exotickou modelku Naomi znám především díky její spolupráci s libereckou designérkou Čarbičkovou a ženich s copy a kloboukem mě prostě zaujal na první dobrou. Je to něco jiného, osobitého. Jistě, není to pro každého, a to je právě moc dobře. Kdyby to bylo pro všechny, už to není inspirace, ale návod.

Nikola, která fotí společně se svým přítelem pod jménem Josef & Nia, chtěla zhmotnit všechny své nápady, které načerpala ze všech těch svatebních trendů posledních let. Tak spojila síly se svou kamarádkou, talentovanou vizážistkou Karlou Skalovou, která se svou prací trochu liší od ostatních. I líčení se dá dělat osobitě… Jako další přizvaly svatební agenturu Czech Wedding a květinářkou Danielu Michajlecovou. Jen výběr vhodné lokace se ukázal být oříškem a kvůli počasí se to hned několikrát změnilo. Myslím ale, že je to nakonec jedině dobře, protože tahle svatba ve skleníku, který vypadá hodně fotogenicky, je prostě dokonalá! 
Věřím, že vás následující hromada krásných fotek zaujme stejně, jako mě. Díky tomu, že je fotila dvojice, v níž každý vidí a fotí věci trochu jinak, jde o hezkou mozaiku, která dohromady skvěle funguje. Takovéhle sladěné fotopáry mě tak nějak baví čím dál víc… 

Foto: Josef & Nia / Dekor: Czech Wedding / Šaty: ASOS / Květiny: Daniela Michajlecová / Make-up a vlasy: Karla Skalová / Šperky: Eliška Lhotská / Sladký bar: FlatWhite 

Modelka: Naomi Adachi
Model: Martin Lukáč

Užívejte!
Lucie

 


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

8 měsíců ago