SKUTEČNÉ SVATBY

Svatba v kostele: Zdeňka a Štěpán

Hledala jsem další skutečnou svatbu na BsB, projížděla fotky mých oblíbených fotografů a pak jsem na IG Storytellers objevila tuhle svatbu. Zaujala mě hlavně nevěsta – nádherná, šťastná, s úžasnými dolíčky ve tvářích, jiskřivýma očima a v originálních svatebních šatech. Hned jsem fotoduu Pétě a Ondrovi napsala, do půl hodiny mi odpověděli, obratem nasdíleli fotoalbum, vzápětí nevěsta Zdeňka bleskurychle sepsala příběh a dodavatele a teď je to všechno tady. Jarní svatba v kostele, na které nevěsta Zdenička a ženich Štěpán svou dobrou náladou nakazili všechny své hosty. Celý tenhle den plný sluníčka, smíchu a rozkvetlých stromů byl prostě jedna velká pohoda. Teda, já tam nebyla, říkali to Storytellers, ale když se na ty fotky podíváte, je vám jasné, že je to pravda. Víc takových pohodových, veselých svateb, kde nikdo nic neřeší a všichni si jen užívají ten výjimečný den!

Slovy nevěsty

Seznámili jsme se před pěti lety na trénincích juda. Štěpán se mi už tehdy líbil. Zrovna mi končily lekce v tanečních a já chtěla pokračovat dál, jenže jsem už neměla s kým tancovat. Na popud své kamarádky jsem Štěpána oslovila, jestli by nechtěl být můj taneční partner. A on chtěl. A tak jsme se o pár měsíců později protančili k první puse. O ruku mě Štěpán požádal v příletové hale pražského letiště, když jsem se vrátila z měsíčního pobytu v Belgii. Byl to doják jako vystřižený z amerického filmu. A já jsem nemohla uvěřit, že se to doopravdy děje. Že budu jeho ženou. 
Svatební den byl ten nejkrásnější v mém životě. Až do obřadu jsem byla že všeho dojatá. Bylo na mě toho štěstí nějak moc. Takže mě dojímal dopis pro i od Štěpána, požehnání od rodičů, příjezd ke kostelu, když jsem si uvědomila, že tihle všichni sem přijeli jen kvůli nám, když mě taťka vedl uličkou, když jsem odříkávala manželský slib. A po slibu zen. Klid a úsměv mě opustili až v jednu ráno, kdy jsem usnula. 

Foto: Storytellers / Šaty: Klára Khunová, Khuk-Fashion / Květiny: Kytky od potoka / Make-up: kamaráka nevěsty / Vlasy: maminka nevěsty / Dekor stodoly: nevěsta a svědkyně / Dekor kostela: babička nevěsty / Dort a sladké: maminka a sestra nevěsty / Slaný catering: řeznictví Vrábík / Kapela: Falešná ozvěna 

Místo: Stodola známých, Kněževes u Rakovníka (nelze rezervovat)
Počet hostů: 100
Rozpočet: 120 000 Kč

Užívejte!
Lucie

UložitUložit

UložitUložit

UložitUložit

UložitUložit


Odebírejte newsletter Budeme se brát 3.0 Newsletter tvořím na platformě Substack, chodí vám klasicky do emailu, má ale i super aplikaci, ve které se nemusíte přehrabovat v hromadě newsletterů, které nechcete číst, a kde můžete odebírat obsah i dalších tvůrců. 

Lucie

Recent Posts

Svatební kytice z lučního kvítí – tipy, mapa, kalendář

Svatební kytice je na svatbě důležitá už jen proto, že podtrhne slavnostní atmosféru a vás…

1 měsíc ago

Plánování svatby 2024: Jak sestavit svatební rozpočet + kalkulačka

Prosím vás, negooglete, kolik stojí svatba v roce 2024, stejně se nedozvíte nic relevantního. Svatební…

3 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Svatební obřad, matrika, doklady, papírování a poplatky

Už máte datum svatby a teď se bojíte předsvatebního obíhání úřadů a papírování papírování kvůli…

4 měsíce ago

Plánování svatby 2024: Jak vybrat datum svatby

Právě jste se zasnoubili? Gratuluju! A termín už máte? Určitě je vám jasné, že bez…

5 měsíců ago

Menstruace ve svatební den – co s tím?

Menstruace a svatba, to je takové malé tabu, že? Nemluví se o tom. Já ale…

6 měsíců ago

Kvalitní fotky: Míň fotek je ve fotoknize vždycky víc

Sérii článků ve spolupráci s firmou Kvalitní fotky zakončíme rozhovorem s jejich markeťačkou a zároveň…

8 měsíců ago