Maroon 5 a svatební překvapení

Máte rádi překvapení?
Většina z nás překvapení miluje. Jak byste ale reagovali, kdyby se na vaší svatbě zničehonic objevila slavná kapela a jen tak vám zahrála svůj nejnovější song? Přesně takové svatební překvapení totiž zažilo 6. prosince 2014 hned několik novomanželských párů v Los Angeles. Během jejich svatební party se totiž na místě objevili technici, kteří v rychlosti stavěli za bílou plentu improvizované pódium. Pak začala kapela hrát, pořád nikdo nic nechápal. A v polovině písně se plenta strhla. Maroon 5! Novomanželé i jejich hosté byli nejprve šokovaní, nevěřili vlastním očím. Ale nakonec měli všichni radost a s chutí si na melodickou písničku zatancovali.

Maroon 5 se pro natočení tohoto klipu spojili s režisérem slavného filmu Nesvatbovi (Wedding Crashers) a rozhodli se během jediného dne narušit co nejvíc svateb svou písní a překvapit tak všechny přítomné. Rozhodně se jim to povedlo a vznikl tak úspěšný videoklip, který má už téměř 50 mil. shlédnutí.
Těžko říct, jestli jde skutečně o reálné svatby, ale rozhodně to vypadá věrohodně. A i kdyby ne, rozhodně je to příjemný klip, který si nepustíte jen jednou.

Užijte si ho.
Lucie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *