Soutěž o Nej kolekci 2014 na Dej mi dárek

Chtěli byste si zasoutěžit? Právě byla spuštěna soutěž na serveru Dej mi dárek o Nej kolekci 2014, která poběží až do 15. února.
Určitě si pamatujete, že jsem pro tyto skvělé stránky loni sestavila kolekci, která se (jak jinak) týkala svatby. Vytvořila jsem ji jako takový mini příběh – když jste si četli mé popisky k jednotlivým tipům postupně, navazovaly na sebe. Takže moje kolekce začíná zásnubním prstýnkem, pokračuje přes doplňky pro nevěstu a končí svatebními dary. Nechtěla jsem totiž, aby byla zaměřena příliš jednostranně.
Uděláte mi moc velkou radost, když budete TADY pro mou kolekci hlasovat.
Hlasovat mohou ovšem jen registrovaní uživatelé, kteří svůj hlas u vybrané kolekce zanechají formou komentáře. Tři autoři nejzajímavějších komentářů (hodnotí se vtip, originalita nebo zajímavý postřeh) pak získají poukaz 500 Kč na nákup v Nordic day, 250 Kč do eshopu Zoot a k tomu pár tetovaček Tatuu dle vlastního výběru. Ale ani ti, co nevyhrají nepřijdou zkrátka – odměnou za jejich hlasování v soutěži jim bude 15% sleva do Nordic day a Tatuu.
Tady je malá ukázka dárků a tipů z mé kolekce:

dejmidarek11 dejmidarek22

Stránka Dej mi dárek je úžasný nápad. Po založení vlastního účtu si vyplníte svůj seznam přání – přiložíte obrázek, případně odkaz, kde se dá dárek pořídit a pak už jen čekáte na narozeniny, Vánoce nebo třeba Valentýn. Registrovaní uživatelé, které máte v přátelích, si pak váš seznam prohlédnou, vyberou si dárek, který vám dají, a rezervují si ho (to aby vám ho nedal ještě někdo další). Díky tomu předejdete nechtěným dárkům a zároveň rozhodně nepřijdete o moment překvapení – nevíte, že si někdo nějaký dárek z vašeho seznamu přání rezervoval.
Určitě s registrací neváhejte, podle mě je to velice užitečný nástroj. Samozřejmě čím více máte registrovaných přátel, tím více budete mít splněných přání. Mně už se jich pár splnilo.

Mějte se fajn.
Lucie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *