3x originální výslužka

Výslužka? Nikde není psáno, že si vaši hosté musí ze svatby odnášet jen babiččiny svatební koláčky nebo zbytky dortu. Buďte originální a poděkujte svým blízkým za to, že v ten velký den byli s vámi, něčím, co na žádné svatbě předtím ještě nedostali. Mám pro vás tři tipy na dárky, ale možností máte snad nekonečně. Od bonbonů, přes vlastnoručně připravené pochutiny jako domácí marmelády, až třeba po plátěné tašky s vlastním potiskem. A víte vy co? Ono vás to nemusí stát ani moc peněz – hosté jistě ocení třeba i ovoce z vaší zahrady, které si mohou nabrat do připravených papírových sáčků a pochutnat si na něm doma. Důležité totiž jediné: chtít udělat své rodině a přátelům a radost.

PLECHÁČKY
BsB_plecháčky

Kdepak obyčejné hrnky, teď letí plecháčky! Nechte na ně natisknout vaše monogramy či svatební logo a dokonalý dárek na památku je na světě. Ideální pro malé svatby.

SUKULENTY
BsB_sukulenty

Sukulenty jako tlustice, netřesky nebo kaktusy v maličkých květináčích vždycky sklidí úspěch. Ani ten největší zabiják kytek jim jen tak neublíží a navíc – takové tlustice podle feng shui symbolizují hojnost. Kdo by hojnost nechtěl?

KAMENY
BsB_kameny

Kameny mám ráda. Vím, jak v přírodě najít křišťál a jako malá jsem pořád chtěla jezdit na Kozákov hledat český granát. Nedávno jsem na procházce lesem našla kámen ve tvaru dokonalého srdce. Dejte svým blízkým na památku kamínek – ať už půjde o polodrahokam nebo o vlastnoručně pomalovaný oblázek, zdobit bude každý parapet ještě dlouho.

Vybrali jste si? Další inspiraci hledejte na BsB Pinterestu.

Užívejte slunečný víkend!
Lucie

Uložit

Uložit

Uložit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *