Nejen kapesní hodinky

Přemýšlela jsem, kde sehnat hezké pánské kapesní hodinky. Zaujaly mě totiž (mimo jiné) na fotkách ze svatby Danky a Peťka. Není nikterak těžké je objevit, ale při brouzdání jsem zaplula i do eshopu Trendhim s podle mého názoru až překvapivě velkým výběrem všemožných pánských doplňků. Což by se vám teď mohlo hodit – předpokládám, že kromě vymýšlení vánočních dárků momentálně věnuje spousta z vás hromadu času také plánování jarní či letní svatby. 

 kapesni-hodinky-s-viditelnym-ciselnikem-trendhim-31cervene-kremove-a-modre-pruhovane-sle-trendhim-31bilo-modra-bavlnena-kravata-s-kvetinovym-vzorem-trendhim-31

Kapesní hodinky, 1 429 Kč; pruhované kšandy, 669 Kč; bavlněná kravata s květinovým vzorem, 709 Kč

Trendhim je mladá dánská značka, a jak známo, seveřani si na kvalitu hodně potrpí. Ať už pro svého ženicha sháníte cokoliv, co jste si vy nebo on pro svatební look vysnili, tady byste to mohli objevit a zároveň za to neutratit polovinu výplaty. Kravaty a motýlky mnoha vzorů a provedení, skutečně velké množství kapesních i náramkových hodinek, kšandy, šperky nebo třeba vše potřebné pro péči o vousy. Řekla bych skoro „ráj každého hipstera“, ale nechci, aby to vyznělo nějak posměšně. Naopak! Myslím, že kvalitní a esteticky propracované produkty, ze kterých si opravdoví chlapi skutečně vyberou, jsou potřeba. A když je to navíc takhle všechno na jednom místě, je to hodně velké plus navíc. Víte přece, jak většina mužů nesnáší nakupování, a štrachání se sem a tam po obchoďácích považují bezmála za pokročilou formu mučení. Tak vybírejte – k Vánocům nebo na svatbu, tady je rozhodně z čeho. 

Užívejte!
Lucie

Úvodní foto: Alexandra Hrašková

Tento příspěvek je sponzorovaný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *