Industriální styl svatby

Industriální styl válcuje ještě nedávno tolik oblíbený styl rustikální a vintage, se kterým má však pořád dost společného. Jen tu najednou převažují kovové prvky nad dřevem, všechno je najednou hranaté a špičaté, obouchané zdi a beton se považuje za nejfotogeničtější místo pro portréty novomanželů. A já říkám ano, protože industriál je dokonale variabilní. Je na vás, jestli ho pojmete jako vrcholně módní záležitost a zvolíte lesklé materiály a přísný minimalismus, nebo půjdete tou romantičtější cestou a obklopíte se svíčkami, květinami a starými tonetkami.
Pokud se vám industriální styl líbí a cítíte, že to je přesně ono, určitě začněte výběrem lokality. Může to být stará fabrika nebo třeba nádražní hala. Skvělý prostor je například bývalá továrna Pragovka, ve které se loni konal Svatební cirkus. Vysoké stropy snižte množstvím obnažených žárovek a světýlek. Nezapomínejte na geometrické tvary, studený kov a velké nápisy – třeba ze světelných nebo nafukovacích písmen (ty u nás nabízí Typoland). Inspirujte se!

bsb_industrial1BsB industriální styl 2BsB industriální styl 3BsB industriální styl 4BsB industriální styl 5BsB industriální styl 6
Zdroje všech obrázků a další inspiraci na BsB Pinterestu.

Užívejte!
Lucie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *