· ·

EDITORIAL: Rozlučka se svobodou doma a s tatérem

Představte si, že máte své kamarádce zorganizovat tu nejlepší dámskou jízdu na světě, rozlučku se svobodou pro nevěstu. Jaksepatří divokou, ale zároveň stále vkusnou a stylovou. Žádné bary, plastové korunky a nechutné dorty ve tvaru penisu. Žádný striptér. (A že nás takových je, které prostě žádného striptéra v hasičské uniformě nechceme!) 
Tak se zrodil jeden nápad. 

Já mám představ o dokonalém loučení se svobodou (kdo čte BsB pravidelně, tak ví, že tohle označení prostě nemám rádahned několik, jednu z nich, takovou trochu punk, se mi podařilo částečně zrealizovat minulý týden. Pozvala jsem fotografku Alexandru Hraškovou, stylistku a návrhářku Šárku Strnadovou a pět dalších pěkných holek, značku Číča v kleci (chápete tu ironii, ne?) a taky jednoho tatéra. Sice to bylo celé jen na oko a za denního světla, ale byla to party hard (s rychlými špunty a zředěným čajem, haha).

Už dlouho jsem chtěla nafotit pro BsB něco maličko divočejšího, „punkovějšího“. K tomu perfektně seděly produkty od Číči, které krásně zironizovaly tradiční dámské rozlučky – trička s nápisem JSEM PRINCEZNA! VOLE. (růžové pro nevěstu, černé pro svědkyni), pohárek SLZY MUŽŮ (krom ženicha si přece jiní chlapi už neškrtnou), plakáty NÁDECH VÝDECH a NIKDO NEŘÍKAL, ŽE TO BUDE JEDNODUCHÝ.

Nechtěla jsem nějakou tour de bar, na hluk, vřískání, přeplněné lokály nebo nedejbože karaoke mě moc neužije, chtěla jsem takovou malou party na bytě s hromadou šumivého vína pro princezny a whisky pro drsné holky, na které budou všechny kamarádky samy sebou, nebudou se bát výrazně se obléknout a na památku si nechají něco malého vytetovat. Tady to máte. Rozlučka se svobodou pro asociály.

Speciálně pro moje kamarádky: Holky, takhle by to šlo, jo. Opovažte se mi dát na hlavu závoj a korunku, zapomeňte na šerpy a penisy v jakékoliv podobě. Jen nezapomeňte přizvat Šárku, ať máme bezva střelené oblečky, a Alex, ať máme perfektní, autentické, lichotivé a surové fotky z téhle jízdy. A tatéra místo striptéra? Toho chci taky!

                     

Koncept: Lucie z BsB / Foto: Alexandra Hrašková / Styling: Šárka Strnadová / Make-up a vlasy: Petra Dianová a Veronika Vaclaviaková
Trička JSEM PRINCEZNA! VOLE., pohár SLZY MUŽŮ, plakáty: Číča v kleci
Zapůjčení oblečení: Claf Chodov

Tatér: Tomáš Murár a další z Black Sign Tattoo
Modelky: Angelina Larina, Viki Mišenko, Elizabeth Janků, Petra Dianová a Veronika Vaclaviaková

 

Užívejte! Jako my…
Lucie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *